Valittu Vuoden liikuntatuotteeksi


HighRoller on innovatiivinen putkirulla, joka pyörii omassa telineessään. Telineen jalat ovat säädettävissä kolmeen eri asentoon. HighRoller on helppo koota ja purkaa sekä se on myöskin kevyt, sillä se on valmistettu alumiinista ja lasikuidulla vahvistetusta muovista. HighRoller tekee putkirullauksesta ergonomisempaa ja tehokkaampaa, koska sen patentoitu teknologia mahdollistaa helpommat rullausasennot. Et joudu enää keskittymään hankalien rullausasentojen ylläpitämiseen vaan voit keskittyä täysin hierottavaan lihakseen ja rentoutumiseen!

Vuonna 2017, HighRollerilla on jakelijoita Skandinaviassa, Saksassa, Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa sekä Japanissa.

Värivaihtoehdot

HIGHROLLER
TEHOKKAAMPAA LIHASHUOLTOA

HighRollerin tehokkuus perustuu sen harjoitusasentoihin. Sinun ei enää tarvitse käyttää ylimääräistä energiaa hankalien harjoitusasentojen ylläpitämiseksi, nyt voit säädellä kaiken sen energian oleelliseen - rullaamiseen. Kun keho saavuttaa sille luonnollisen asennon rullauksen aikana, lihaksisto rentoutuu ja on vastaanottavaisempi lihashuollolle. Rentoutuneessa asennossa tarpeetonta painetta tai kipua ei kohdistu muihin lihaksiin. Tämän vuoksi lihashuolto HighRollerilla on vain paljon helpompaa ja tehokkaampaa.

HighRollerin patentoidut jalakset auttavat sinua tekemään lihashuoltoa ilman, että joudut rasittamaan käsiäsi ylimääräisellä paineella. Tavallisella putkirullalla lihashuolto vaatii käsiltäsi paljon, joka rasittaa myös niskaa, vaikka juuri tätä tulisi välttää..

HighRollerin jalakset ovat irroitettavissa, mikä mahdollistaa tuotteen käytön kolmessa eri asennossa: pitkillä, lyhyillä sekä vinoilla jaloilla.

HIGHROLLER
SUUNNITELTU TÄYDELLISEKSI

HighRollerin loi ryhmä urheilualan ammattilaisia, idea tuotteesta syntyi vuonna 2013 ja vei melkein kolme vuotta ennen kuin kaikki oli kohdallaan. HighRollerin korkeus on suunniteltu sopimaan lähes kaikille, mutta mikäli olet 160cm pitkä, sinun kannattaa asettaa esimerkiksi tyyny polven alle joissain harjoitusasennoissa. HighRoller on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sen pitäisi palvella sinua huomattavan pitkän ajan säännöllisellä käytöllä.

 • Kolme eri asentoa: Pitkät, lyhyet ja vinot jalat
 • Jokaisen lyhyen jalan päässä on kumigrippi
 • Poistettavat jalat
 • Värivaihtoehtoina oranssi, pinkki ja musta
 • Mitat: K 42,5 cm, L 57 cm, paino 3,2kg
 • Painoraja 120kg
 • Patentti ja tavaramerkki myönnetty
 • Valmistettu Kiinassa
 • Vuoden takuuHIGHROLLER
VAIKUTUS JA HYÖDYT

HighRolleria käyttämällä on useita eri vaikutuksia, jotka auttavat sinua nauttimaan jokapäiväisestä elämästäsi täysillä.

 • Tekniikka perustuu hierontatekniikoihin ja dynaamisen liikkuvuuden harjoitteluun
 • Parantaa verenkiertoa, lihasten aineenvaihduntaa sekä rentoutaa pehmytkudosta
 • Oikeanlainen rullaaminen avaa kiinnittyneitä faskiakalvoja ja palauttaa lyhentyneet lihakset takaisin oikeaan mittaansa
 • Parantaa kehon joustavuutta, liikkuvuutta ja tasapainoisuutta
 • Vähentää nyrjähdyksiä ja muita vammoja sekä lievittää kroonista kipua
 • Rauhalliset ja helpot liikkeet auttavat sinua rentoutumaan rullauksen aikana
 • Hierottavan lihaksen tulee olla rentona rullauksen ajan, jotta se ottaa hierontaa vastaan tehokkaamminHIGHROLLER
KUINKA KÄYTETÄÄN?

Aseta hierottava lihas HighRollerille ja hiero lihasta edestakaisin. Säädä painetta lihakseen rullauksen aikana, painetta voi säätää painamalla rullattavaa lihasta rullaan. Lisää painetta rullatessasi sydäntä kohti ja vähennä painetta rullatessasi sydämestä poispäin. Samaa tekniikkaa käytetään perinteisessä hieronnassa. Pidä rullattava lihas mahdollisimman rentona koko rullauksen ajan.

Vedä alumiinijalat irti rullan toisestä päädystä saadaksesi HighRoller vinoon asentoon. Tässä asennossa sinulla on helppoa hieroa ulkoreittäsi. Muista kuitenkin, että älä rullaa suoraan IT-jänteen päältä vaan sen ympäriltä.

Kohdista painetta rullaan suoraan sen yläpuolelta. Tämä tekee paineen lisäämisestä helpompaa ja estää rullan kaatumisen kesken harjoittelun.
HIGHROLLER
5 NIKSIÄ PAREMPAAN RULLAUKSEEN

1. Rauhalliset ja hitaat liikkeet
HighRoller pyörii akselinsa ympäri todella nopeasti ja siksi on tärkeää tehdä liikket tarpeeksi rauhallisesti. Älä istu HighRollerin päälle, sen ollessa korkeilla jaloilla.

2. Kohdista paine aina kohtisuoraan maata kohden
Varmista, että paine kohdistuu rullaan sen yläpuolelta - ei sivulta. Sivuttainen paine voi kaataa rullan, tosin se ei ole vaarallista.

3. Pidä rullattava lihas rentona
Lihasten jännittäminen rullauksen aikana vähentää HighRollerin tehokkuutta. Pidä siis kehosi rentona ja etsi mahdollisimman mukava asento!

4. Muista hengittää
Rauhallisesti hengittäminen rentouttaa sinua ja lihaksesi saavat enemmän happea. Vinkki hengityksen rytmittämiseen: Hengitä sisään, kun rullaat poispäin sydämestä ja hengitä ulos, kun rullaat kohti sydäntä.

5. Rullaaminen edistää verenkiertoa
Rullaa sydäntä kohden kovemmalla paineella, vähennä painetta rullatessasi takaisin kohti kehon ääreisosia.KOKOAMINEN SEKÄ PURKAMINEN
Ota yhteyttä


Kursonkatu 2
33840 Tampere
+358 44 978 2744

customerservice@highrollerofficial.com